Σχετικά με μας

Στις αρχές του 2009, διέκοψα τη συνήθεια του καπνίσματος με τη βοήθεια της εναλλακτικής του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου. 

Από την αρχή που ξεκίνησα προβληματιζόμουν με τις τότε υπάρχουσες συσκευές για θέματα που αφορούσαν κυρίως την αυτονομία, την αντοχή, τη δύναμη αλλά και το μέγεθος. 

Αποφάσισα λοιπόν να προσπαθήσω (για προσωπική μου χρήση) να αξιοποιήσω την δημιουργικότητα και τη φαντασία μου, παίρνοντας αρχικά ιδέες και από άλλους ξένους modder, προκειμένου να κατασκευάσω μια συσκευή που θα έχει όλα αυτά και αν είναι δυνατόν, ακόμη περισσότερα. 

Φυσικά με την πρώτη ιδιοκατασκευή είχε λυθεί το πρόβλημα της αυτονομίας με τη χρήση μεγαλύτερων μπαταριών σε mAh αλλά και σε μέγεθος. Αυτό όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε όγκο και βάρος η συσκευή ατμοποιησης.
 Το ένα θετικό λοιπόν, έφερε και αρνητικά! 

Αυτά τα αρνητικά ήταν και η αιτία που ξεκίνησε μια πολυετής και ατέρμονη αναζήτηση στο διαδίκτυο για υλικά, κυκλώματα, πλακέτες και γενικότερα οτιδήποτε άλλο απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί μια συσκευή  η οποία θα είχε όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά στοιχεία και λιγότερα αρνητικά.



Η τελειότητα είναι ένα άπιαστο όνειρο άλλα κανείς δεν μας απαγορεύει την αναζήτησή της!!! Με το πέρασμα των χρόνων, με ένα σωρό αποτυχημένες προσπάθειες αλλά και με πολλές πετυχημένες, κάποιες στιγμές πίστευα οτι προσέγγιζα αυτή την τελειότητα! Αλλά και πάλι κάτι με έτρωγε για περαιτέρω αναζητήσεις και εμπνεύσεις. 

Προφανώς, αυτή μας η ενασχόληση είναι μια ιστορία δίχως τέλος, δεδομένου ότι με το πέρασμα των χρόνων η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας οδηγεί σε ανακαλύψεις νεότερων και περισσότερο αποδοτικών συστημάτων και ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες για περαιτέρω βελτιώσεις.

Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να περιγράψετε το ιστορικό του σχεδίου και να δώσετε λόγους για τη δημιουργία του. Είναι βολικό να αναφέρετε τους ακρογωνιαίους λίθους του σχεδίου και να τιμήσετε τους συμμετέχοντες.